Monday, 23 September 2013

UNTOK SEBARAN UMUM

Ahad ini 29 sept 2013, SeLUT & SFP akan melancarkan dua buah lagi buku baru. Masing-masing bertajuk TIDAK ADA LAGI EMILY dan YAKJUJ.

TIDAK ADA LAGI EMILY merupakan sebuah himpunan puisi bagus dari penulis kelahiran Sukabumi Indonesia, Khoer Jurzani. Beliau bakal berangkat ke Malaysia untok pelancaran buku tersebut. Manakala YAKJUJ pula adalah buku kedua dari projek Antologi Apokalip, memuatkan 10 cerpen hasil 10 orang penulis. Pastinya setiap mereka punya gaya penceritaan dan penulisan yang berbeza.

Majlis ini juga akan diserikan lagi majlis pra-pelancaran album terbaru IQBAL M yang bertajuk DUA DARJAT. IQBAL M, seorang kreatif muzik Malaysia dan punya gaya tersendiri dalam persembahannya.2 comments:

  1. salam. saya nak tanya. kalau saya berkeinginan mencuba menerbitkan buku himpunan puisi tulisan sy sendiri di bawah selut press, boleh tak?

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete